Informatie

Weet u niet welke inchmaat voor u geschikt is? Of twijfelt u over de manier waarop u uw velgen moet schoonmaken? Kijk dan hieronder voor meer informatie. 

Welke inchmaat is geschikt voor mijn auto?

U kunt gemakkelijk achter de juiste inchmaat komen door naar de inchmaat van uw band te kijken. Maar wij hebben het nog makkelijker voor u gemaakt. Bij Taranis hoeft u alleen maar uw kenteken in te voeren of uw autogegevens in te voeren en dan krijgt u gelijk de juiste maat velgen te zien. Deze hebben wij alvast voor u geselecteerd. Het enige wat u hoeft te doen is een velg uit te kiezen die bij u en uw auto past.

Moet ik wielsloten kopen bij aankoop van nieuwe velgen?

Indien u uw velgen wilt beveiligen tegen diefstal adviseren wij om wielsloten te monteren. Er wordt dan op elke velg een speciale zogeheten slotbout gemonteerd die alleen te verwijderen is met een speciale sleutel. Die speciale sleutel zit uiteraard bij uw set wielsloten. 

Hoe maak ik mijn velgen schoon?

U kunt uw velgen gewoon schoonmaken met water en shampoo voor uw auto. Zijn uw velgen heel erg vervuild? Gebruik dan speciale velgenreiniger. Let wel even op bij aanschaf van velgenreiniger. Er zijn bepaalde velgenreinigers die agressieve bestandsdelen bevatten. Laat deze niet te lang intrekken spoel het af met veel water.